Betalning

Online betalning på aclima.se kan du betala med Visa och Mastercard. Din korttransaktion skickas krypterad via KLARNA, som är vår leverantör av kortbetalningslösningar. Detta låter dig säkert betala utan att vara rädd för att din kortinformation går förlorad.  

Aclima lagrar inte ditt kortnummer och det totala beloppet debiteras direkt på ditt konto. Om vi är slutsålda för en eller flera föremål återbetalas beloppet.

Betala med faktura  

Aclima.se erbjuder Klarna-faktura i samarbete med Klarna. Betalningsfristen är 14 dagar. Om du väljer att betala med faktura finns det inga extra kostnader om du inte vill förlänga betalningsfristen utöver 14 dagar. För att betala med fakturan måste du ha fyllt 18 år och godkänts i den kreditbedömning som gjordes vid köpet. När du väljer att betala med Klarna-faktura måste du ange ditt personnummer. Det används för att få din folkbokförda adress.
Om du inte accepterar den hämtade adressen måste du betala med kort. Vi lagrar inte personnummer i våra system. Faktura kommer att skickas till dig via epost när vi skickar varorna. Vid försenad betalning kommer betalningspåminnelse och / eller inkassokrav att skickas och lagstadgade avgifter kan tillkomma. Om betalningen fortfarande saknas skickas fakturan till inkasso och ytterligare kostnader kommer att uppstå. Vid försenad betalning beräknas lagstadgad förseningsränta.

Frakt och leverans

Nästan alla beställningar från Aclima skickas samma dag eller dagen efter att de anländer. Alla beställningar skickas med PostNord. Paket över 800, - kommer att levereras gratis om inte alternativa leveransalternativ väljs. Fraktkostnader för beställningar under 800, - är 85, -  

Våra leveransalternativ:

• Postkontor / post i butik

Varorna skickas till närmaste postleveransplats. Du kommer att meddelas via SMS när paketet har kommit och du får ett paketnummer. Du anger detta paketnummer för att få ditt paket levererat. Paketet skickas som Climate Neutral Service Pack vilket är ett miljövänligt leverans sätt. Det är detta alternativ som gäller för fri frakt över 800, -

• Hem till dörren - kväll

Varorna levereras till ditt hem mellan 17 och 21 på vardagar. PostNord varslar dig två gånger på SMS när paketet är på väg och ringer dig 30-60 minuter innan leveransen. Tjänsten erbjuds inte i hela landet. Du kan bara välja den här tjänsten om den erbjuds där du bor. Du kontrollerar detta vid kassan vid utcheckning.

• Företagspaket

Paketet skickas till önskat företag och levereras till dörren. Två leveransförsök görs på företagets adress. Kom ihåg att lista företagets namn, adress och vem paketet kommer att levereras till.

Returer och byten

Hos Aclima har du 30 dagars öppet köp. För varor som köps i november eller december förlängs denna tidsfrist till slutet av januari året efter. Fyll i och bifoga formuläret som medföljde artikeln i leveransen. Eller ladda ner den här. För att returen ska vara helt godkänd måste produkten vara i oanvänd skick med alla etiketter intakta. Vänligen bifoga inte tejp eller skriv direkt på originalförpackningen. Använd helst den förpackning som du mottog varorna i. Kunden ansvarar för returkostnaden. Hipsters och boxere bytes inte. Om du har valt en faktura och behöver en utökad betalningsfrist kan du logga in på Klarna  

Artiklar som ska returneras:

Betalade belopp återbetalas till samma kort / konto som används för betalning. Om du har valt en faktura krediteras den.

Om du vill byta varor måste du göra en ny beställning. Vi krediterar den första artikeln.

Köpvillkor

Alla våra priser inkluderar moms. För alla beställningar under 800 SEK läggs en fraktavgift på 85 SEK.

Din beställning behandlas normalt inom 24 timmar efter att beställningen registrerats, under normala arbetsdagar. Beställningar från Aclima.no skickas som ett servicepaket med PostNord. Normal leveranstid är mellan 1 och 4 arbetsdagar, beroende på var i landet du bor. Paket som inte hämtas ut eller vägras kommer att returneras till oss på kundens bekostnad. Detta belopp är satt till SEK 300, - och kommer att faktureras i efterhand.

NB. Det är för närvarande inte möjligt att leverera varor från Aclima till adresser utanför Sverige och Norge.


Parterna är

Säljare:

ACLIMA AS

Sundvollhovet 3535

Kröderen, Norge

Org. Nr. 928836851

 

Köpare:

Köparen är personen som gör beställningen.