DesignWool Marius Crew neck light W Original S DesignWool Marius Crew neck light W Original S DesignWool Marius Crew neck light W Original S

DesignWool Marius Crew neck light W

FargetekstOriginal
Störrelse
S
M
L
1 300,00 SEKink mva.
-+
20+ i lager

DesignWool Crewneck Light är en långärmad tröja med rund hals. Det här plagget är tillverkat i vår finaste merinoull, ett lätt och tunt material. Ett svalare plagg än de övriga i DesignWool-serien men självklart lika mjuk och skön och med merionullens alla fina egenskaper. Det traditionella mönstret löper över bröstet och tas upp igen på ärmarna. Broderad logga: Marius by Aclima.


DesignWool är härliga och bekväma ullplagg som fungerar lika bra som ett sportigt plagg till vardags eller som ett värmande lager på fjälltur. Ett mjukt och varmt material i 100% merinoull som fungerar utmärkt som första lager, direkt mot huden.


Det klassiska Marius-mönstret designades av Unn Søiland på femtiotalet, det är uppkallat efter utförsåkaren, krigshjälten och skådespelaren Marius Eriksen. Idag är mönstret det vanligaste i stickade plagg i Norge, närmast ikoniskt och en symbol för norskt handarbete och design.

Varunummer: 103825